QNT BCAA 8000 FORESTFRUITS 700 ml
Cod : 12916
În stoc :
Compară
Producator : QNT
49 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

BCAA'S 8000 băutură sportivă cu un conținut ridicat de BCAA 8000 mg la 700 ml. Acești trei aminoacizi esențiali joacă un rol esențial în producerea de energie și ajută la recuperarea mușchilor după exerciții fizice intense. BCAA sunt folosite ca sursă de energie în timpul și imediat după exerciții pentru a accelera recuperarea. Cu o aromă de fructe, această băutură este potrivită pentru orice sportiv care dorește să optimizeze dezvoltarea și recuperarea mușchilor.

Eficacitatea BCAA'S 8000

- concentrație înaltă de l-leucină, l-izoleucină și l-valină

- aromă plăcută de suc natural, fără zahar

- recuperare musculară după exerciții fizice intense

- producerea de energie în timpul antrenamentului

Se recomandă o porție pe zi în timpul antrenamentului

Descriere brand


Compania QNT  este înființată în 1988, este recunoscută fiind una dintre primele mărci europene de nutriție sportivă. Produsele companiei sunt distribuite în peste 50 de țări.


Compania QNT are sediul în Belgia și SUA. În ziua de azi cînd concurența este înaltă în industria nutriției sportive, QNT este realizată în diferite țări mulțumind tehnologiilor sale și calității. Produsele sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate conform certificatelor și standardelor internaționale (ISO 9001, HACCP, GMP și EFSIS).

QNT colaborează direct cu diverși sportivi, al căror scop este de a obține noi victorii, de a crește eficiența și calitatea antrenamentelor. Sloganul companiei QNT: "facem campioni!». Acest lucru înseamnă fabricare produselor de calitate și eficiente, adăugător cu arome minunate.

Detalii

Valoare nutritițională 700 ml

Energie 31,9 kcal / 133 kJ

Grăsimi  0 g

Carbohidrați  0 g

Proteine   8 g

Sare 0 g

Suc de grapefruit 161 mg

Leucina  4000 mg

Isoleucina  2000 mg

Valină  2000 mg

Ingrediente; apă, BCAA (L-leucină, L-izoleucină, L-valină), regulatori de aciditate: E330 / E331, aromatizant, conservanți: E202 / E211, îndulcitor: E955, suc de grapefruit din concentrat 0,5%, stabilizatori: E414.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
49 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
46 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți