Bicicleta multifuncțională Multi-Function X-Bike
Cod : 36074
În stoc :
Compară
7 348 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

MOTIVE FITNESS X-Bike U.N.O. combină antrenamentul de anduranță pe o bicicletă staționară cu un antrenament fitnes. Cu ajutorul tragere prin cablu, puteți antrena partea superioară a corpului și brațele în timp ce faceți efort pe bicicleta. Adăugător este posibil de antrenat muschii fesieri făcînd tragheri cu cablu de cauciuc. Această combinație face Multi-Function X-Bike dispozitivul ideal de antrenament. Șaua confortabilă cu spatele mic oferă un nivel ridicat de confort în timpul antrenamentului. 

După antrenament, X Bike se pliază pentru a economisi spațiu.

Astfel, bicicleta multifunctionala X-Bike este un antrenor ideal pentru tot corpul în cel mai mic spatiu.

Programe de antrenament:

8 nivele de setare manuală a rezistenței

Afișaj LED multifuncțional:

— Afișare: distanță, viteză, calorii, ritm cardiac, timp

— Detalii tehnice: roți de transport, compensare inalțime podelei, pedale anti-alunecare, control manual al sarcinii, tragere prin cablu, exercitii de antrenament

— Detalii scaun: scaun capitonat extra mare, reglabil în 8 direcții, orizontal, cu spătar ergonomic și căptușit

— Înălțime recomandată a utilizatorului: până la 185 cm

— Greutate maximă utilizatorului: 120 kg

Specificații Bicicletă fitness Motive Fitness X-Bike

Tip vertical

Sistem frânare magnet

Greutate volanta 5.5 kg

Numărul de niveluri de încărcare 8

Măsurarea ritmuli cardiac

Afisaj vitezei, distanța

Dimensiuni 80x54.5x115 cm

Greutate 20 kg

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți