MST Oil 1000 MG 150 softgels
Cod : 37922
În stoc :
Compară
456 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Derivat din ulei de cocos

Termogen*

Energie*

Trigliceridele cu lanț mediu (MCT) sunt grăsimi care se găsesc în mod natural atât în uleiul de cocos, cât și în uleiul de sâmbure de palmier, dar NOW® Sports Organic MCT Oil este derivat exclusiv din uleiul de nucă de cocos organic. MCT-urile sunt mai ușor și mai rapid digerate decât alte tipuri de grăsimi. Ele sunt absorbite cu ușurință din tractul gastro-intestinal și sunt metabolizate foarte repede de ficat, unde se spune că încurajează utilizarea grăsimilor pentru energie, mai degrabă decât pentru stocare.* Numeroase studii sugerează că înlocuirea uleiului MCT cu alte grăsimi într-o dietă sănătoasă poate prin urmare, ajută la menținerea unei greutăți sănătoase și a compoziției corporale.*

Administrați 3 capsule de cinci ori pe zi după mese.

Valoarea nutritivă

Dimensiunea porției: 3 capsule

Porții per recipient: 50

Cantitatea pe porție % Valoarea zilnică

Calorii 25

Grasimi totale 3 g 4% *

Grăsimi saturate 3 g 15% *

Ingrediente; ulei MCT (trigliceride cu lanț mediu) (din ulei de nucă de cocos/nucă de palmier)

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
587 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
552 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
386 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți