HYALURONIC ACID 100 MG. 60 Caps.
Cod : 40724
În stoc :
Compară
Producator : Laboratorios Bio-Dis Pharma
192 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Acid hialuronic 100 mg. 60 capsule.

Proprietăți; hidratarea pielii și elasticității acesteia, reducerea ridurilor conferind tenului un aspect mai neted și mai tânăr, regenerarea pielii.

Nutrienți activi: acid hialuronic și vitamine C (acid L-ascorbic).

Instrucțiuni de utilizare: Ca supliment alimentar, luați o (1) capsulă pe zi. În perioadele prelungite de tratament, se recomandă să faceți pauze de la consum pentru a garanta efectul dorit.

Principalele caracteristici ale acidului hialuronic:

Produs fara alergeni in conformitate cu Regulamentul (UE) Nr. 1169/2011.

Nu contine gluten sau lactoza.

Acid hialuronic produs prin fermentație bacteriană.

Supliment alimentar pe bază de acid hialuronic și vitamine.

Ambalaj pentru 60 de zile de utilizare.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată. Se recomandă un stil de viață sănătos. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată. A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Consultați-vă medicul dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Descriere brand
Detalii

NUTRIENTI UNA CAPSULA;

Acid hialuronic - 100 mg;

Vitamina C - 80 mg 100%*.

*VNR: Valori de referință pentru nutrienți.

Ingrediente: amidon de porumb, acid hialuronic, capsulă (gelatina bovină), vitamina C (acid ascorbic), volum agent (celuloză) și antiaglomerant (magneziu săruri ale acizilor grași și dioxid de silicon).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
173 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
216 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
192 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți