Vissiosen® 310 mg. 30 de caps vegetal.
Cod : 40719
În stoc :
Compară
Producator : Laboratorios Bio-Dis Pharma
715 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Vissiosen® 310 mg. 30 de capsule vegetale cu sofran, astaxantina, luteina si zinc.

Proprietăți; protejează și îmbunătățește vederea, îmbunătățește simptomele legate de Sindromul vederii computerizate, cum ar fi oboseala ochilor și vederea încețoșată, îmbunătățind răspunsul de acomodare, intervalul și puterea de recuperare.

Affron® Eye este o marcă înregistrată de extract de stigmat de șofran standardizat la 3% Crocinas. Studii clinice pe șofran:

Falsini, B. şi colab. (2010). Investigative oftalmologie și științe vizuale, 51(12),6118-6124. Este cel mai important studiu din moment ce este efectuat la om, se asigură suplimentarea cu 20 mg pe zi de șofran, rezultatele au indicat că administrarea pe termen scurt a șofranului îmbunătățește sensibilitatea la pâlpâirea retinei în AMD precoce. Ceea ce susține un efect specific al suplimentului asupra îmbunătățirii funcției retinei.

Laabich, A. şi colab. (2006). Investigative oftalmologie și științe vizuale, 47(7), 3156-3163. S-a observat că crocina previne moartea fotoreceptorilor.

Astareal®  Este marca cu cel mai mare număr de studii asupra astaxantinei, având peste 50 de studii la om. Beneficiile Astareal® sunt stabilitatea și puritatea sa, fiind o astaxantina care este mai stabilă la temperaturi crescute și conține mai puține reziduuri de clorofilă. Clorofila destabiliza astaxantina.

Shiratori et al. (2005) Se observă că suplimentarea cu astaxantină naturală poate îmbunătăți simptomele legate de Sindromul vederii computerizate, cum ar fi oboseala ochilor și vederea încețoșată, îmbunătățind răspunsul de acomodare, intervalul și puterea de recuperare.

Nutrienți activi: Luteină microîncapsulată, AstaReal®, Gluconat de zinc, Affron® Eye [extract uscat de stigmate de șofran ( Crocus sativus L. )].

Instrucțiuni de utilizare: Ca supliment alimentar, luați o (1) capsulă vegetală pe zi. În perioadele prelungite de tratament, se recomandă să faceți pauze de la consum pentru a garanta efectul dorit.

Principalele caracteristici ale Vissiosen®:

Produs fara alergeni in conformitate cu Regulamentul (UE) Nr. 1169/2011.

Nu conține gluten sau lactoză.

Cu extract uscat valorat în ingredient activ.

Materii prime cu studii științifice.

Supliment alimentar realizat din plante naturale, antioxidanti si minerale.

Ambalaj pentru 30 de zile de utilizare.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată. Se recomandă un stil de viață sănătos. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată. A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu trebuie consumat de femeile însărcinate sau care alăptează sau de copii.


Descriere brand
Detalii

NUTRIENTI UNA CAPSULA;

Luteină 5% Microîncapsulată - 120 mg/din care 6 mg Luteină;  AstaReal® 5% - 120 mg/din care 6 mg Astaxantina;

Gluconat de zinc 12% - 50 mg /din care 6 mg Zinc 60%*;  Affron® Extract uscat din stigmate de șofran (Crocus sativus L.) 3% Crocine - 20 mg/din care 0,6 mg Crocine.

*VNR: Valori de referință pentru nutrienți.

Ingrediente: Luteină microîncapsulată [alginat de sodiu, amidon de mazăre, luteină (Tagetes erecta), extract de gumă arabică și rozmarin], AstaReal® [Astaxantina (Haematococcus pluvialis), lecitină, dioxid de carbon siliciu, dl-alfa-tocoferol, palmitat de ascorbil], capsulă de plante (hipromeloză), agent de încărcare (celuloză), Gluconat de zinc, agent de încărcare (hidroxipropilmetilceluloză), Affron® Eye [extract uscat de stigmatizare de șofran (Crocus sativus L.)] și antiaglomeranți (săruri de magneziu ale acizilor grași și dioxid de siliciu).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
468 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
465 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
452 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
715 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți