DRENACLEAN 720 MG. 60 TABLETS.
Cod : 40707
În stoc :
Compară
Producator : Laboratorios Bio-Dis Pharma
329 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii


Drenaclean® 720 mg. 60 de tablete cu ciulin de lapte, anghinare, bioflavonoide, ceai verde, coada-calului, boldo, vitamina B-2, B-1 si Biotina.

Supliment alimentar pe bază de extracte de plante, bioflavoide și vitamine, susține detoxifierea organismului.

Descriere

Nutrienți activi: extract uscat din semințe de ciulin de lapte ( Silybum marianum ), extract uscat din frunze de anghinare ( Cynara scolymus ), bioflavonoide din citrice ( Citrus sinensis ), extract uscat din frunze de ceai verde ( Camellia sinensis ), extract uscat de iarbă de coada-calului ( Equisetum arvense ), Extract uscat de frunze Boldo ( Peumus boldus ), Vitamina B-2 (Riboflavină), Vitamina B-1 (Tiamină) și Biotină (Vitamina H). 

Instrucțiuni de utilizare: Ca supliment alimentar, luați două (2) comprimate pe zi, un comprimat dimineața și altul după-amiaza. În perioadele prelungite de tratament, se recomandă să faceți pauze de la consum pentru a garanta efectul dorit.

Principalele caracteristici ale comprimatelor Drenaclean® 720 mg:

Produs fara alergeni in conformitate cu Regulamentul (UE) Nr. 1169/2011.

Extracte uscate apreciate ca principiu activ.

Supliment alimentar pe bază de extracte de plante bioflavonoide și vitamine.

Ambalaj pentru 30 de zile de utilizare.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca inlocuitor pentru o alimentatie variata si echilibrata. Un stil de viață sănătos este recomandat. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată. A se pastra intr-un loc uscat, racoros si ferit de lumina soarelui. nu lăsați la îndemâna copiilor mici. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează.  Cantitatea de (–) epigalocatechină 3-galat unu comprimat este 68 mg. Doza zilnică este de două comprimate, care conțin 136 mg de (–) epigalocatechin 3-galat. Nu se recomandă cantitate zilnică de 800 mg sau mai mult de (–) epigalocatechină 3-galat. Nu trebuie consumat dacă este deja consumați alte produse care conțin ceai verde în aceeași zi. Nu trebuie luat pe stomacul gol.

Descriere brand
Detalii

NUTRIENTE PE 2 COMPRIME;

Extract uscat de ciulin de lapte 80% Silimarina - 400 mg/din care 320 mg Silimarina;

Extract uscat de anghinare 2,5% cinarina - 400 mg/din care 10 mg cinarina;

Bioflavonoide 60% - 200 mg/din care 120 mg Bioflavonoide;

Extract uscat de ceai verde 90% polifenoli - 170 mg/din care 153 mg polifenoli;

Extract uscat de coada-calului 7% Silice - 160 mg/din care 11,2 mg Silice;

Boldo Extract uscat 0,05% Boldină - 100 mg/din care 0,05 mg Boldină;

Vitamina B-2 (Riboflavina) - 1,4 mg 100%*;

Vitamina B-1 (Tiamină) - 1,1 mg 100%*;

Biotină - 50 μg 100%*;

*VNR: Valori de referință pentru nutrienți.

Ingrediente: agent de încărcare (celuloză), întăritor (fosfat de calciu), extract uscat din fructe de ciulin de lapte (Silybum marianum), extract uscat din frunze de anghinare (Cynara scolymus), maltodextrină, bioflavonoide din citrice (Citrus sinensis), extract uscat de frunze de ceai verde (Camellia sinensis), cola extract uscat de iarbă de cal (Equisetum arvense), Boldo extract uscat de frunze (Peumus boldus), antiaglomeranți (săruri acizi grași de magneziu și dioxid de siliciu), vitamina B-2 (Riboflavină), Vitamina B-1 (Tiamină) și Biotină (D-Biotina).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
299 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
288 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
242 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
337 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
295 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
249 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
295 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
279 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
329 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți