HAIRS, NAILS & SKIN 30 softgels.
Cod : 40728
În stoc :
Compară
Producator : Laboratorios Bio-Dis Pharma
69 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

HAIRS, NAILS & SKIN 540 mg, 30 gel capsule cu omega-3, vitamina C, ulei de borage, L-cistina, fier, zinc, vitamina E, vitaminele B-1, B-2, B-3, B-5, B - 6, B-9, B-12 și biotină.

Proprietăți;

Ajută la regenerarea pielii.

Contribuie la intarirea unghiilor.

Contribuie la întărirea părului.

Sursa de vitamine si minerale.

Nutrienți activi: Ulei de Pește 18% EPA/ 12% DHA, Vitamina C (acid ascorbic), ulei de borage, bază de L-cistina, sulfat de fier monohidrat, vitamina B-3 (nicotinamidă), sulfat de zinc monohidrat, vitamina E (DL-alfa). -tocoferol), vitamina B-5 (pantotenat de calciu), oxid de magneziu, vitamina B-12 (cianocobalamină), vitamina B-6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B-2 (riboflavină), vitamina B-1 (mononitrat de tiamină) , vitamina B-9 (acid folic) și vitamina B-8 (biotină).

Instrucțiuni de utilizare:

Ca supliment alimentar, luați o (1) capsulă pe zi. În perioadele prelungite de tratament, se recomandă să faceți pauze de la consum pentru a garanta efectul dorit.

Principalele caracteristici HAIRS, NAILS & SKIN:

Contine PESTE SI SOIA

Nu contine gluten sau lactoza.

Conține biotină

Supliment alimentar pe bază de Omega-3, aminoacizi, vitamine și minerale.

Ambalaj pentru 30 de zile.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată. Se recomandă un stil de viață sănătos. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată. A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Consultați-vă medicul dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Descriere brand
Detalii

NUTRIENȚI ACTIVI 1 gel capsulă;

Vitamina C - 80 mg 100%*;

L-cistina 50 mg;

Acizi grași Omega 3 -  41,4 mg EPA/27,6 mg DHA;

Vitamina B-3 - 16 mg 100%*;

Acizi grași Omega 6 - 12 mg GLA;

Fier - 6,7 mg 48%*;

Vitamina E - 6 mg 50%*;

Vitamina B-5 - 6 mg 100%*;

Zinc - 5 mg 50%*;

Vitamina B-2 - 1,4 mg 100%*;

Vitamina B-6 - 1,4 mg 100%*;

Vitamina B-1 - 1,1 mg 100%*;

Vitamina B-9 - 200 μg 100%*;

Vitamina B-8 - 50 μg 100%*;

Vitamina B-12 - 2,5 μg 100%*;

*VNR: Valori de referință pentru nutrienți.

Ingrediente: ulei de pește (18EPA, 12DHA), vitamina C (acid ascorbic), ulei de Borraj (semințe), L-cistina, emulgator (lecitină de soia), sulfat de fier monohidrat, Vitamina B-3 (nicotinamida), agent de ingrosare (ceara galbena), sulfat de zinc monohidrat, Vitamina E (DL-alfa tocoferol acetat), vitamina B-5 (pantotenat de calciu), oxid de calciu Magneziu intens, vitamina B-12 (cianocobalamina), vitamina B-6 (piridoxina), vitamina B-2 (Riboflavină), Vitamina B-1 (Tiamină), Vitamina B-9 (Acid folic), Vitamina B-8 (Biotină), capsulă [Gelatina bovină, glicerină din semințe vegetale și colorant (oxid roșu de fier)].

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
334 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
385 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
192 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
359 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
69 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți