VYBEARS Superpower Kids 60 GUMMY BEAR.
Cod : 40892
În stoc :
Compară
Producator : Ivy Bears
398 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Vitamine pentru copii, Superpower Kids.

IVYBEARS® Superpower kids sunt comprimate gumate delicioase sub forma de ursuleti, cu gust placut de fructe, formulate pentru a umple lacunele nutritive si pentru a-i ajuta pe copii sa isi satisfaca nevoile zilnice de vitamine si nutrienti.

Fara indulcitori si arome artificiale, acestea contin vitaminele A, B6, C, D2, E, riboflavina si multe altele pentru cele mai bune rezultate posibile in sprijinul sistemului imunitar.

Ursuletii Superpower Kids sunt fabricati in Germania, sub controale stricte si sunt 100% vegani, fara gluten, fara soia, sau dioxid de titan. Compozitia complexa a vitaminelor gumate este dezvoltata stiintific impreuna cu nutritionisti specializati in nutritie pentru a asigura doza zilnica de vitamine esentiale pentru copilul tau.

Mod de utilizare:

Ca supliment alimentar, copiii trebuie sa consume maximum doua (2) vitamine gumate pe zi. A se mesteca bine inainte de a fi inghitite.

Atentie!

Daca luati medicamente, planificati o procedura chirurgicala sau aveti o afectiune medicala, consultati medicul inainte de utilizare. Intrerupeti utilizarea si consultati medicul dumneavoastra daca apar reactii adverse.

Pastrati ursuletii ferit de lumina soarelui. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu depasiti doza zilnica recomandata indicata. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substitut al unei diete variate.

Descriere brand
Detalii

Ingredienți activi 2 jeleuri

Vitamina A (Retionol) 0,6 mg 75%*

Tiamina 0,6 mg 55%*

Riboflavină 0,8 mg 57%*

Niacină 9 mg 56%*

Acid pantotenic 4 mg 67%*

Vitamina B6 0,7 mg 50%*

Vitamina C (acid ascorbic) 60 mg 75%*

Vitamina D2 (ergocalciferol) 0,005 mg 100%*

Vitamina E (echivalent tocoferol) 6 mg 50%*

Seleniu 0,100 mg 18%*

*VNR: Valori de referință pentru nutrienți.

Ingrediente: sirop de glucoză, zahăr, (apă*), gelifiant: pectină, acid ascorbic (vitamina C), acid: acid citric, regulator de aciditate: citrat de tripotasiu, amidon modificat, colorant concentrat de morcov, dovleac și morcov negru, portocală naturală aromă, arome naturale, DL-alfa tocoferil, maltodextrină, nicotinamidă, acetat de vitamina A, pantotenat de calciu D, ergocalciferol (vitamina D2), mononitrat de tiamină, selenat de sodiu, riboflavină, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), agent de glazurare: carnauba.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 8%
427 lei
392 lei
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
428 lei
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți