MULTICOMPLEX COMPRESSED CAPS, 60 caps.
Cod : 21921
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
402 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Amestec echilibrat de vitamine, minerale și extracte active sub formă de capsule care sporesc imunitatea, stimulează performanța fizică și mentală și armonizează organismul. Pachetul practic de 30 de zile contine doua tipuri de capsule: MULTIMINERAL, care trebuie luat inainte de culcare, si MULTIVITAMIN, care trebuie luat dimineața după trezire. Acest program simplu vă asigură că veți obține tot ce aveți nevoie în capsule de gelatină ușor de dizolvat.

MULTIVITAMINA contine un spectru larg de 12 vitamine si extracte active din plante si colostru bioactiv.

MULTIMINERAL include 6 minerale importante, unele dintre ele sub formă chelatată ușor digerabilă.

MULTICOMPLEX servește ca un supliment alimentar excelent și ajută la menținerea unei diete echilibrate pentru sportivii activi și pentru toți ceilalți.

Caracteristici;

12 vitamine – A, B1, B2, niacina (B3), acid pantotenic (B5), B6, B12, C, D, E, acid folic, biotina.

6 minerale – magneziu, calciu, zinc, fier, crom, seleniu.

4 extracte – extract de piper negru, acid alfa lipoic, extract de ceai verde, colostru bioactiv.

Dozare recomandată: Luați maxim 1 capsulă de multivitamine și 1 capsulă de capsule multiminerale pe zi.

Mod de utilizare: înghițiți capsulele în conformitate cu doza recomandată și beți suficientă apă.

Avertisment: supliment alimentar MULTIVITAMINE conțin cafeină (8 mg/1 capsulă) - nu este potrivit pentru copii, femeile însărcinate și care alăptează. Nu înlocuiește o dietă variată. A nu se utiliza pe stomacul gol. Consumul împreună cu alte produse care conțin ceai verde nu trebuie să depășească 800 mg de EGCG pe zi. A nu se lasa la indemana copiilor!

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

MULTIVITAMINE 1 capsula:

Vitamina C  290 mg = 363% *

Niacină (vitamina B3)  32 mg = 200% *

Vitamina E  24 mg = 200% *

Acid pantotenic (vitamina B5)  12 mg = 200% *

Vitamina B6  10 mg = 714% *

Tiamina (vitamina B1)  10 mg = 909% *

Riboflavină (vitamina B2)  10 mg = 714% *

Vitamina A   1.000 mcg = 125% *

Vitamina D  10 mcg = 200% *

Acid folic   400 mcg = 200% *

Biotină  100 mcg = 200% *

Vitamina B12  25 mcg = 1.000% *

Colostru  400 mg

Extract de ceai verde  100 mg

- din care EGCG  15 mg

acid α-lipoic  10 mg

Extract de piper negru 1 mg

MULTIMINERALE 1 capsula:

Magneziu  150 mg = 40% *

Calciu  100 mg = 12,5% *

Zinc  10 mg = 100% *

Fier  3 mg = 21% *

Crom  80 mcg = 200% *

Seleniu  75 mcg = 136% *

*VNR: Valori de referință pentru nutrienți.

MULTIVITAMINE: 1 capsulă 1.178 mg.

MULTIMINERALE: 1 capsula 1.549 mg.

Greutate netă: 81,8 g (60 capsule)

Ingrediente multivitamine: colostru (min. 30% imunoglobuline), acid L-ascorbic (vitamina C), capsula gelatinoasa (gelatina, colorant oxid de fier), extract de ceai verde (50% polifenoli, 15% EGCG - galat de epigalocatechin). , 8% cafeină), DL-α-tocoferil acetat (vitamina E), nicotinamidă (vitamina B3), agent de încărcare stearat de magneziu, D-pantotenat de calciu (vitamina B5), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), clorhidrat de tiamină (vitamina B1) . ), riboflavină (vitamina B2), acid α-lipoic, palmitat de retinil (vitamina A, conține gelatină de pește), agent antiaglomerant dioxid de siliciu, colecalciferol (vitamina D), extract de piper negru (95% piperina) - Bioperine®, folic acid (vitamina B9), D-biotina (vitamina H), cianocobalamina (vitamina B12).

Ingrediente: Multiminerale: bisglicinat de calciu, bisglicinat de magneziu, carbonat de magneziu, capsulă de gelatină (gelatină, culoare oxid de fier), carbonat de calciu, oxid de magneziu, lactat de crom, L-OptiZinc® (sulfat de zinc mono-L-metionină), agent de încărcare. Stearat de magneziu, seleniu legat organic din drojdie, bisglicinat de fier, agent antiaglomerant dioxid de siliciu. L-OptiZinc® este o marcă înregistrată a InterHealth N.I.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
- 8%
427 lei
392 lei
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
428 lei
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți