ARGININA Active Power 90 pastile
Cod : 34487
În stoc :
Compară
Producator : EthicSport
484 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

ARGININA cu  Citrulina, Vitamina B12 si Zinc

Recomandat pentru;
- persoane care fac sporturi de mare intensitate

- persoane care fac antrenamente de forță și viteză

- sporturi care necesită sprinturi continue

Arginina este un aminoacid implicat în numeroase procese metabolice importante. Oxidul nitric și sinteza creatinei sunt două procese, care necesită arginină. Citrulina este un aminoacid precursor al argininei și al oxidului nitric. Vitamina B12 contribuie la metabolismul energetic normal și la reducerea oboselii și oboselii. Zincul contribuie la nivelul normal de testosteron din sânge. CARACTERISTICI Arginina Active Power este un supliment alimentar de arginina cu doze mari, imbunatatit cu Vit. B12 și Zinc Arginina Active Power este un produs inovator, care conține diferite ingrediente care oferă acțiuni complementare. În acest produs, arginina, sub formă de alfa-cetoglutarat, este combinată cu citrulină, vitamina B12 și zinc. Produsul este potrivit pentru sporturi care necesită putere și explozie.

 Se recomandă să luați 2 comprimate cu aproximativ 1 oră înainte de exercițiu și 1 comprimat înainte de culcare.

Descriere brand
Detalii

Ingrediente active 3 tab;

L-arginina alfa cetoglutarat (AKG) 3000 mg

L-citrulină 300 mg

Vitamina B12 7,5 mcg

Zinc 15 mg

Ingrediente; L-arginină alfa-cetoglutarat (AKG), agent de încărcare: celuloză; L-citrulină DL-malat, gluconat de zinc, antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu; vitamina B12 (cianocobalamina).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

- 12%
530 lei
464 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
524 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Z-konzept
- 8%
558 lei
515 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 8%
559 lei
514 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți