- 12%
BCAA 2:1:1 POWDER, 400 g
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
587 lei
669 lei

Alegeți un criteriu :

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

BCAA MEGA STRONG DRINK  concentrat de aminoacizi esențiali BCAA în formă praf rapid solubil fără coloranți artificiali și zahăr.
În componență sa conține adăugător aminoacid L-glutamin, zinc și vitamine grupa B (B1, B3, B6).
Aminoacizii BCAA sunt recomandați în sport pentru optimizarea metabolismului proteic, creșterea masei musculare și forței în perioda antrenamentelor cu sarcini ridicate, precum și pentru refacerea musculară după efort. Se recomandă spre administrare pentru toți ce fac sport, în special halterofililor, culturistilor, powerlifterilor, precum și cei ce fac fitness. Este eficient pentru rezistență și recuperare în sporturi de joc, arte marțialeși lupte.
Eficiența BCAA MEGA STRONG DRINK;
- accelerează recuperarea după sport
- crește rezistența musculară în perioada efortului fizic intens
- creșterea masei musculare și forță
- 6000 mg BCAA pe porție

- glutamina este esențială pentru creșterea celulelor și servește ca combustibil pentru sistemul imunitar.
- vitamine B1, B3, B6 participă la metabolismul aminoacizilor
- solubilitate înaltă
- fără coloranți artificiali
- fără zahăr

Doza recomandată: porție 10 g la 300-400 ml apă, administrați înainte și după antrenament una porție sau în timpul antrenamentului.

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoare nutrițională  10 g

Energie   142 kj / 33 kcal

Grăsimi  0 g

Carbohidrați  0,4 g

- zaharuri  0,03 g

Fibre   0,06 g

Proteină   7,7 g

Sare   0 g

L-leucină    3000 mg

L-izoleucină    1500 mg

L-valină     1500 mg

L-glutamină    2 932 mg

Zinc    2 mg = 20% *

Niacina (vitamina B3)   8 mg = 50% *

Tiamina (vitamina B1)   1,1 mg = 100% *

Vitamina B6   4 mg = 286% *

Ingrediente; amestec solubil de BCAA (L-leucina, L-izoleucina, L-valina, emulgator lecitina de floarea soarelui), L-glutamina, culoare caramel, regulator de aciditate acid citric, aromă, îndulcitoriacesulfam K si sucraloza, agenți anti-aglomerare fosfat de calciu și dioxid de siliciu, gluconat de zinc, nicotinamida, clorhidrat de piridoxina, clorhidrat de tiamină.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
565 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
539 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 10%
598 lei
538 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 13%
689 lei
598 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
- 12%
669 lei
587 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți