RECUPERO EXTREME 400 g
Cod : 34523
În stoc :
Compară
Producator : EthicSport
511 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

RECUPERO EXTREME supliment sportiv, se recomandă după antrenament intens pentru a reface tot ce a fost pierdut în timpul efortului și pentru îmbunătățirea starei fizice.

Borcan 400 g

Conține BCAA, L-ALANIN-L-GLUTAMINA, L-Glutamina, Sensoril® (Ashwagandha e.s.), vitamine și electroliți
 Recomandat pentru
- cei care se antrenează intens
- cei care au nevoie să se recupereze eficient după antrenamente foarte intense și prelungite
- tuturor sporturilor care necesită un efort fizic și muscular înalt

Recupero Extreme este potrivit pentru a ajuta faza de recuperare dupa efort fizic intens. Datorită vitaminelor din grupa B (B1, B6, B12) și electroliți (Na, Ca, Mg, K), Recupero Extreme ajută la reducerea oboselii și la obținerea funcțiilor normale ale metabolismului muscular și energetic. Recupero Extreme conține o doză mare de BCAA și dipeptida L-Alanil-L-Glutamină (AlaGln). Acest produs contine Sensoril®, extras din Withania S (Ashwagandha e.s.), care este cunoscut ca un tonic adaptogen, util pentru combaterea oboselii fizice și psihice și pentru a ajuta la relaxarea psiho-emoționale.

Indicații

Sinergia nutrienților ce se conțin în Recupero Extreme® face ca acest produs să fie util în faza de refacere după activități fizice foarte intense și ajută organismul să-și restabilească rapid nutrienții pierduți și refacerea de energie.

Instrucțiuni de folosire

Se dizolvă 50 g de produs (2 linguri de măsurat) în 250 ml apă. Luați aproximativ timp de 15-30 de minute după o activitate fizică foarte intensă.

Descriere brand
Detalii

Informații nutriționale pentru  porție de 50 g

Energie kcal 152 kJ 648

Grasimi  0 g

Carbohidrați  36 g

- din care zahar  25 g

Fibre  0,0 g

Proteine  0 g

Sare (Nax2,5)  0,33 g

Acid ascorbic  80 mg 100%

Tiamina  0,27 mg 25%

Piridoxina  0,35 mg 25%

Cianocobalamina  0,62 mcg 25%

Magneziu  94 mg 25%

Potasiu  300 mg 15%

Calciu  300 mg 38%

L-leucină  2 g

PepForm® Peptide de leucină  400 mg

L-izoleucină 1 g

L-valină 1 g 

L-glutamina 1250 mg -

L-alanina-glutamina (AlaGln) 250 mg 

Sensoril ® (Ashwagandha e.s.)  80 mg

Ingrediente

Complex de glucide (zaharoză, maltodextrină DE 6, glucoză) 74%, acidifianți: acid citric, acid malic; L-leucină, arome, L-glutamina, L-izoleucină, L-valină, citrat de potasiu, carbonat de calciu, citrat de magneziu, peptide de leucină Pepform® (proteina din zer hidrolizată, L-leucină) tit. 40% L-leucină totală, citrat trisodic, extract de turmeric 0,6%, L-alanil-L-glutamină, bicarbonat de sodiu, emulgator: esteri ai acizilor grași de zaharoză; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; Acid L-ascorbic (vitamina C), Sensoril® (ashwagandha (Withania somnifera (L.) Dunal) rădăcină și extract uscat aerian, v. 10% glicozide anolide), extract de sfeclă roșie, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), clorhidrat de tiamină (vitamina B1), cianocobalamina (vitamina B12). Extractul de turmeric este folosit pentru a colora pudra.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

- 10%
578 lei
520 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
539 lei
Cumpără 1 click
- 5%
530 lei
506 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
475 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
468 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți