IVYBEARS Vibrant Skin 60 GUMMY BEAR.
Cod : 40888
În stoc :
Compară
Producator : Ivy Bears
398 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Vitamine pentru piele catifelată, Vibrant Skin.

IVYBEARS® Vibrant Skin Vitamins este suplimentul alimentar ideal pentru a obtine o piele mai frumoasa si cu un aspect mai tanar zi de zi!

Ursuletii gumati simpatici cu gust delicios, fara indulcitori si arome artificiale, iti completeaza dieta si imbunatatesc calitatea pielii tale datorita:

>Colagenului, important pentru a mentine legatura si coeziunea dintre tesuturi, a carui productie scade odata cu inaintarea in varsta, oferind aparitia ridurilor si a liniilor de expresie;

>Acidului hialuronic, produs in mod natural de piele, cu rol de a o mentine hidratata.

Aceasta combinatie extrem de eficienta de nutrienti sprijina reinnoirea structurilor de colagen din interior spre exterior.

Comprimatele sunt 100% vegane, fara gluten, fara soia si nu contin dioxizi de titan. Ambalajul contine 60 de ursuleti gumati pentru o piele vibranta.

Mod de utilizare:

Ca supliment alimentar, adultii trebuie sa consume maximum doua (2) vitamine gumate pe zi. Mestecati bine inainte de a inghiti.

Atentie!

Daca sunteti gravida, alaptati, luati medicamente, planificati o procedura chirurgicala sau aveti o afectiune medicala, consultati medicul inainte de utilizare. Intrerupeti utilizarea si consultati medicul dumneavoastra daca apar reactii adverse.

A nu se pastra la indemana copiilor. Pastrati ursuletii la adapost de lumina soarelui. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu depasiti doza zilnica recomandata indicata. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substitut al unei diete variate.

Descriere brand
Detalii

Ingredienți activi 2 jeluri

Colagen 1.250 g

Riboflavină (vitamina B2) 1,4 mg

Acid hialuronic 115 mg

Ingrediente: sirop de glucoză, peptidă de colagen, zahăr, gelatină (bovină), apă, hialuronat de sodiu, acidulanți: acid citric și acid malic, arome naturale, colorante concentrate de morcov și coacăze negre, agent de glazurare: ceară de carnauba.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 8%
427 lei
392 lei
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 8%
427 lei
392 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
428 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți