CURCUMIN + BIOPERINE + VITAMIN D 60 caps
Cod : 15483
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
640 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Valoarea nutrițională și compoziția

 Acest produs este o formulă concentrată care conține ingrediente cu adevărat eficiente și active, dovedite a fi eficiente pe exemplul unui număr imens de oameni din întreaga lume.

 Printre principalele componente care intra in  complexul respectiv, merită evidentiate:

 * Curcumina este un antibiotic natural care are efecte antiinflamatorii.  Crește rata metabolică, îmbunătățește recuperarea musculară în condiții de efort fizic intens, poseda o activitate antioxidantă puternică, menține un echilibru sănătos al colesterolului în sânge, reduce riscul de a dezvolta boli periculoase ale sistemului circulator, stimulează digestia și îmbunătățește sănătatea generală.  Curcumina are un efect antidepresiv, deaceea anume în sezonul de toamnă, - acesta este un ajutor excelent.

 Eficacitatea curcuminei în combinația de Curcumină + Bioperină + Vitamina D este susținută de bioperină și vitamina D. Datorită tehnologiei unice, absorbția curcuminoizilor este de 185 de ori mai mare decât cea a curcuminei în forma sa naturală, iar două capsule ale acestui produs sunt de 27 de ori mai eficiente decât comprimatele convenționale.


 * Vitamina D - întărește sistemul imunitar, menține absorbția sănătoasă a calciului în organism, întărește oasele și dinții.

* Extract de piper negru - crește valoarea biologică a alimentelor consumate, îmbunătățește absorbția de nutrienți, susține un metabolism sănătos;


 Complexul prezentat vă va ajuta să vă simțiți plini de forță și vitalitate, să consolidați apărarea naturală a organismului, să rezistați în mod eficient la stresurile obișnuite și, desigur, să mențineți activitatea mentală și fizică.

 Curcumina + Bioperina + Vitamina D este un produs ideal de detoxifiere.

 DESTINAT PENTRU:

 - Menținerea digestiei

 - detoxifiere

- mai bună absorbție de grăsimi

 - Amelioreaza durerea in muschi si articulatii

 DOZARE RECOMANDATĂ:  cite 1 - 2 capsule in timpul mesei.  Doza maximă zilnică este de 2 capsule.

AMBALARE: 60 capsule

PRODUCATOR:  NUTREND Cehia

Valoarea nutrițională 2 capsule;

 NovaSOL® amestec de curcumină:  1000 mg

Сurkuminoide   60 mg

- din care сurkumină  50 mg

Vitamina D       10,8 mcg = 216% *

Extract din piper negru   10 mg

Ingrediente: NovaSOL ® Curcumină (emulsifiant polisorbat 80, extract de curcuma (6% curcuminoizi), colecalciferol), capsule hidroxipropil metilceluloza, acid ascorbic antioxidant, extract de piper negru (95% piperină) - Bioperine ®. 2 capsule corespund 27 de tablete standard care conțin 80% extract de curcumină și 20% umplutură uscată.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Producator : Nutrend
640 lei
Cumpără printr-un click

Produse vizualizate

Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți